Proiecte

Contact

Adresa

Ploiești, Cartier Albert

Telefon

Mangy Construct

INTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU NOI!

Te așteptăm pentru a discută despre proiectele pe care le avem în derulare.
Viitorul tău este important pentru noi, fapt pentru care îți punem la dispoziție toată experiența pe care o avem în domeniul imobiliar, experiență cumulată de-a lungul timpului pentru a te ajuta să iei cea mai potrivită alegere când vine vorba despre nouă ta casă sau apartament.

Disclaimer: Înainte de a ne trimite datele tale de contact, ia în considerare faptul că trebuie să citești Politica de confidenţialitate, plus că îți promitem pe această cale că aceste date nu vor fi păstrate, prelucrate sau înstrăinate ci vor fi folosite o singură dată pentru a te contacta ca urmare a solicitării tale.

Daca nu eşti de acord să ne trimiţi datele, ne poţi contacta la numărul de telefon: +40720 360 362.

Echipa noastră de consultanți îți stă la dispoziție pentru orice întrebare. Fie că îți dorești să afli mai multe despre proiectele noastre viitoare, apartamentele și casele care deja se află la vânzare, sau proiectele care deja au ajuns la finalitate, te invităm să iei legătura cu noi, folosind formularul de contact alaturat, sau unul dintre cele două numere de telefon disponibile.

Suntem nerăbdători să îți dăm toate informațiile de care ai nevoie pentru a lua o decizie excelentă.

Datele tale nu vor fi folosite în alt tip de comunicare, decât exclusiv în ceea ce privește oferirea informațiilor legate de proiectele dezvoltate de Mangy Construct. De asemenea, aceste date nu vor fi înstrăinate către terți și, conform legilor în vigoare, ai oricând drept de intervenție asupra lor.